Shima Winchester 2.0 nahkatakki – Black

Klassikko-takki, pehmeästä nahasta valmistettu ajotakki naisille.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Shima Winchester 2.0 nahkatakki

Klassikko-takki, pehmeästä nahasta valmistettu ajotakki naisille. Vyötäröllä omat säädöt istuvuuden takaamiseksi. Takissa on valmiiksi korkein CE-luokiteltu Level 2- selkä-, kyynerpää- ja olkapääsuojat.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Mukana tulevat suojat
  • Yhdysvetoketju vyötäröllä ajohousuihin liittämistä varten
  • Elastaani-panelit istuvuuden parantamiseksi
  • Vahvistetut saumaompeleet
  • Vedenpitävä sisätasku
  • Laadukas ja kestävä nahkamateriaali

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

L, M, S, XL, XS

Väri

Black