Shima RSX-6 ajokengät – Black-Fluo yellow

Radalle ja kadulle sopivat ajokengät hyvällä tuuletuksella ja istuvuudella.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Shima RSX-6 ajokengät.

Radalle ja kadulle sopivat ajokengät hyvällä tuuletuksella ja istuvuudella. Kengissä on loistava suojaus ja jalkaa tukeva rakenne, joka ennalta ehkäisee mahdollisia vaurioita onnettomuuksissa. Pohja on pitävää kumia.

Tärkemmät ominaisuudet:

  • Tuettu nilkan suojaus
  • Vahvistettu kantapään, nilkan ja varpaiden alueelta
  • Vaihdevivun kohta vahvistettu
  • Ergonominen ja vahvistettu pohjarakenne
  • Materiaalina tuulettu nahka
  • CE – category 2 luokitus

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

 

Lisätiedot

Koko

41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Väri

Black- Fluo yellow