Shima NOX 2.0 Lady jegginsit -Waxed Black

149,00 

Naisten jegginsit.

Kuvaus

Shima NOX 2.0 Lady jegginsit

Todella upeat ja nuorekkaat jegginsit ajopäiville. Sopii erittäin hyvin myös nuoremmille skootteri kuljettaille. Suunniteltu täysin naisille ja hyvät suojausominaisuudet huomituna.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Sisäpuolella DuraQL-vuori (aramidin ja jäähdyttävien kuitujen yhdistelmä)
  • Polvi- ja lonkkasuojat mukana
  • Polvisuojien korkeussäätö (kaksi vaihtoehtoa)
  • Level AA-certifiointi
  • Elastinen materiaali hyvän istuvuuden
  • Skinny Fit-malli

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

M long, S long, xs long, 2XL, L, M, S, XL, XS

Väri

Waxed Black