Shima Monaco Lady ajohousut – Black

Todella tyylikkäät ajattomat naisten nahkaiset ajohousut.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Shima Monaco Lady ajohousut

Todella tyylikkäät ajattomat naisten nahkaiset ajohousut. Sopivat kaupinkiin ja pidemmille matkoilla. Asun voi täydentää upeaksi kokonaisuudeksi Shiman Monaco lady ajotakilla ja Monaco Lady ajokengillä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • MateriaalinaPremium A+ -nahka
  • Duo layer-suojaus
  • Vyötärön säätömahdollisuus
  • Yhdysvetoketju vyötäröllä ajotakkiin liittämistä varten
  • Polvi- ja lonkkasuojat mukana
  • Elastiset paneelit takaavat istuvuuden
  • Lady Fit

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

L, M, S, XL, XS

Väri

Black