Shima Jess Lady ajofarkut -Black

Naisten ajofarkut.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Shima Jess Lady ajofarkut

Upeat naisten ajofarkut aramidi-vahvituksella ja irroitettavalla Kevlar-sisävuorella. Helposti poistettavien suojien ansiosta näitä voi käyttää myös töissä tai koulussa helposti.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Aramidi-vahvikkeet
  • sisäpuolella Kevlar-vuori
  • Polvi- ja lonkkasuojat mukana
  • Ulkopuoliset polvisuojien taskut
  • Yhdistyslenkki takille
  • D-lenkki avaimille
  • Slim Fit-malli

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

24, 26, 28, 30, 32

Väri

Black