Shima Hero 2.0 ajohousut – Black-grey

209,00 

Miesten vedenpitävät ajohousut kaikenlaisiin seikkailuihin.

Kuvaus

Shima Hero 2.0 vedenpitävät ajohousut

Miesten vedenpitävät ajohousut kaikenlaisiin seikkailuihin. Housuissa irroittava lämpövuori. Reisissä todella reilun kokoiset tuuletukset kuumille päiville.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Cordura vahvistukset
  • Irroitettava lämpövuori & Nextdry-sadesuojaus
  • Laajat tuuletusmahdollisuudet
  • Monipuoliset säätömahdollisuudet
  • Yhdysvetoketju vyötäröllä ajotakkiin liittämistä varten
  • Hengittävät elastaani-panelit istuvuuden parantamiseksi
  • AA-certifiointi
  • Tilavat reisitaskut

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

2XL, 3XL, 4XL, L, M, S, XL

Väri

Black-grey