Shima Edge WP ajokengät – Black

157,00 

Lyhyt vartiset vedenpitävät ajokengät miehille.

Kuvaus

Shima Edge WP ajokengät.

Lyhyt vartiset vedenpitävät ajokengät miehille. Sopivat loistavasti joka päiväiseen käyttöön ja miksi ei pidemmillekin matkoille. Kengissä on erittäin hyvä suojaus ja kengän nauhojen ATOP-kiristysmekanismi.

Tärkemmät ominaisuudet:

  • Vedenpitävä Nextdry-kalvo
  • Vahvistettu kantapään, nilkan ja varpaiden alueelta
  • Vaihdevivun kohta vahvistettu
  • Ergonominen ja vahvistettu pohjarakenne
  • ATOP-kiristysmekanismi

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

 

Lisätiedot

Koko

41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Väri

Black