Shima Aviator ajohanskat -Black

Miesten vintage-ajohanskat.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Shima Aviator ajohanskat

Tyylikkäät miesten nahkaiset vintage-ajohanskat. Valmistettu laadukkaasta ja pehmeästä nahasta. Hyvin sijoitetut elastiset paneelit varmistavat hyvän istuvuuden ja käyttö mukavuuden.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Kestävä ja iskuja vaimentava suojaus rystysissä
  • Armor Foam lisäsuojaukset
  • Elastiset paneelit istuvuuden varmistamiseksi
  • Rei’itetty nahkapinta tuuletukseen
  • Valmiiksi taivutetut sormet
  • Touch Tip-paneeli kosketusnäyttöjä varten

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

SHIMA

Shima on 2009 perustettu mp-ajovarusteita valmistava yritys. Mp-ajovarusteiden kehityksen taustalla on vuosien kokemus moottoripyöräilijöiden kokemuksia mp-ajovarusteista. Tämän kokemuksen pohjalta on kehitetty mp-ajovarusteita, jotka tavoittelevat parempaa käyttömukavuutta, toiminnallisuutta ja ennen kaikkea kuljettajan turvallisuutta. Shiman mp-ajovarusteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka varmistavat mp-ajovarusteiden turvallisuuden ja käytännöllisyyden kaikissa olosuhteissa unohtamatta aivan mahtavaa desingnia.

Shiman mp-ajovarusteissa on huomioitu kaikki käyttäjäryhmät. Mp-ajovarusteet on jaoteltu neljään kategoriaan: sport, vintage, adventure ja urban. Näistä löytyy sopivat Shima mp-ajovarusteet radalle, kadulle, kaupunkiin, matkoille ja nuoremmille skootteri kuljettajille.

Yrityksen kohtuullisen nuoresta iästä huolimatta markkinat ovat ottaneet Shiman mp-ajovarusteet erittäin hyvin vastaan ja jälleenmyyntiä on jo yli 40:ssä maassa. Pelkästään Euroopan alueella on jo lähes 200 Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjää. Meillä, Garage151 Oy:llä on ilo ja kunnia olla Suomen ensimmäinen virallinen Shima mp-ajovarusteiden jälleenmyyjä.

Lisätiedot

Koko

2XL, L, M, S, XL

Väri

Black