Ponyo toppaloimi 400g- Juicy Watermelon

Ponyo toppaloimi 400g- Juicy Watermelon

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo toppaloimi 400g- Juicy Watermelon

Ponyon ehdottomasti suosituin kuosi tällä hetkellä. Juice Watermelon on hauska ja söpö samaan aikaan. Tämä on sinulle joka haluat että hevosesi erottuu muista ja tuo hymyn kaikkien huulille.

Ponyo loimet eivät ole vain kauniita muotoilultaan, vaan niissä on myös korkealaatuisimmat materiaalit ja komponentit, jotta hevosesi pysyy kuivana ja suojattuna tarhassa.

Loimen ulkopinta on valmistettu 1200D Rip-Stop kankaasta, ja se on läpikäynyt tiukat testit sen kestävyyden, hengittävyyden ja vedenpitävyyden osoittamiseksi. Tämä varmistaa, että hevosesi tai ponisi pysyy kuivana, lämpimänä ja mukavana.

Säädettävät kaksinkertaiset D-rengasklipsi rintakiinnikkeet lyhentävät kiinnittämiseen ja irrottamiseen tarvittavaa aikaa ja pitävät loimen optimaalisessa asennossa. Molemmat rintaremmit ovat säädettävissä, jolla on taattu istuvuus erimallisille ja kokoisille hevosille ja poneille.

Koko loimitarjonnan löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Ponyo Horsewear sadeloimen ominaisuudet:

  • 1200D Rip-Stop ulkokuori: vedenpitävä ja hengittävä Ponyo Horsewearin ainutlaatuinen kangaskuvio
  • Sisävuori polyesteriä
  • Mukana yhteensopiva irrotettava kaulakappale jossa  runsas päällekkäisyys loimen rungon päälle
  • Korkeat lapalaskokset jolla saatu hevoselle lisää liikkumavapautta eikä loimi pääse hankaamaan.
  • Kaksinkertaiset maha ristivyöt
  • Tupla D-rengas klipsi rintakiinnitys, säätömahdollisuudella
  • Irrotettavat jalkalenkit
  • Häntäläppä
  • Fleece-pehmuste sään päällä
OIKEA KOKO

Osuuko hevosesi kahden koon väliin?

Englantilaiset loimikoot nousevat 3 tuuman välein, joten saatat huomata, että hevosesi ei ole tarkkaan loimen kokoinen, esimerkiksi 6’2 (lähimmät loimikoot ovat 6’0 tai 6’3). Saatat myös huomata, että hevosesi sopii kahteen eri kokoon riippuen siitä, minkä merkkinen loimi teillä on käytössä. Yllä mainituissa tilanteissa suosittelemme, että valitset Ponyo-loimeksi kahdesta kokovaihtoehdosta pienemmän. Loimet ovat kooltaan todellisia, mutta ne ovat runsaamman puoleisia ja ovat hyvin säädettävissä rinnasta. Siksi jos hevosesi on välillä 6’0 ja 6’3, suosittelemme valitsemaan 6’0. Tämä on kuitenkin vain ehdotus, ja valitsemasi koko on täysin sinun päätettävissäsi!

Mikä on paras tapa kokeilla loimea?

Ennen kuin sovitat loimea, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös ”fuminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile loimea aina ennen treeniä, jotta loimi ei kastu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi laita loimi varovasti hevosesi päälle ja kiinnitä ensin rintakiinnitys, jonka jälkeen vyöt ja jalkahihnat. Nämä kaikki saattavat vaatia säätöä. Voit sitten kiinnittää kaulakappaleen nähdäksesi, kuinka se sopii. Katso, sopiiko loimi hevosen seisoessa paikallaan, tämän jälkeen käykää kävelyllä jotta näet kuinka hevosesi liikkuu loimen kanssa, ja anna hevosen laskea päänsä varmistaaksesi, ettei se ole liian tiukka mistään. Haluat tarkistaa liikkumisvapauden ja varmistaa ettei loimi ole liian tiukka tai löysä missään. Tämä kaikki takaa täydellisen istuvuuden!

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

3'0 /73cm, 3'3 / 79cm, 3'6/83cm, 3'9/85cm, 4'0/89cm, 4'3/92cm, 4'6/95cm, 4,9/100cm, 5'0/110cm, 5'3/120cm, 5'6/125cm, 5'9/135cm, 6'0/145cm, 6'3/150cm, 6'6/155cm, 6'9/160cm, 7'0/165cm, 7'3/170cm