Ponyo Sparkle suitset – Oak Green

Ponyo Sparkle suitset – Oak Green

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo Sparkle suitset – Oak Green

Jos pidät blingistä, olet nyt saapunut oikeaan paikkaan.

Sparkle Bridle & Brow Band -otsapanta kääntää taatusti päät kaikkialla ja häikäisee kilpailijat missä tahansa esityksessä tai kilpailussa. Pehmustetun niska- ja turparemmin ansiosta se suitset ovat myös mukavat käyttää työskentelyn aikana. Suitsien mukaan tulee kimaltavat saman sävyiset ohjat.

OIKEA KOKO

Etkö ole varma, minkä koon valitset Sparkle-valikoimamme tuotteelle?

Tutustu kokotaulukkoomme TÄÄLTÄ.

Kaikki mitat CM. ”Sopii” -sarake ehdottaa keskimäärin minkä kokoiselle hevoselle/ponille tuotteet sopivat, mutta ne voivat vaihdella, joten mittaa varmuuden vuoksi.

Mikä on paras tapa kokeilla tuotteita?

Ennen kuin sovitat tuotetta, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös “furminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile tuotetta aina ennen treeniä, jotta sovitettava tuote ei sotkeudu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi pue tuote hevosellesi ja varmista tuotteen hyvä istuvuus.

Tämä tuote on ennakkoontilattava.

Toimitusaika saattaa olla lupaamaamme pidempi.

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

Mini, Shet, Pony, Cob, Full