Ponyo riimu – Juicy Watermelon

Ponyo riimu – Juicy Watermelon

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo riimu – Juicy Watermelon

Suuren kysynnän vuoksi olemme suunnitelleet valikoiman ihastuttavia kuviollisia nylon riimuja, jotka sopivat kaikkiin suosikki loimiimme!

Riimut ovat säädettävissä pään molemmilta puolilta sekä turvan alta, ja poskiremmissä on kiinnitys, joka helpottaa hoitoa huomattavasti.

Valmistettu fleecestä ja nylonista ja on näin erittäin mukava  hevosellesi.

Huomaa: Mini-koko sopii noin 8hh:n miniatyyreille (Mini Shetlandit, Falabellat, American Miniatures jne.) ja meidän Small Pony -kokomme on paras Standard Shetlandin poneille ja pienille Welsh A -tyypisille poneille, joilla on siro pää.

Näihin riimuihin on saatavilla myös yhteensopiva köysi, joka vastaa riimun nylon osuudenväriä.

OIKEA KOKO

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

Mikä on paras tapa kokeilla tuotteita?

Ennen kuin sovitat tuotetta, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös “furminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile tuotetta aina ennen treeniä, jotta sovitettava tuote ei sotkeudu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi pue tuote hevosellesi ja varmista tuotteen hyvä istuvuus.

Tämä tuote on ennakkoontilattava.

Toimitusaika saattaa olla lupaamaamme pidempi.

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

Small Pony, Mini, Pony, Cob, Full