Ponyo kuljetussuojat – Juicy Watermelon

Ponyo kuljetussuojat – Juicy Watermelon

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo kuljetussuojat – Juicy Watermelon

Nämä kestävät ja mukavat kuljetussuoja auttavat hevostasi tai poniasi matkustamaan tyylikkäästi, mutta myös mukavasti ja turvallisesti.

Suojat ovat hyvin pehmustettu ja vuorattu mukavalla fleecekankaalla, joten ne suojaavat tehokkaasti kuljetuksessa mahdollisesti syntyviltä polkemilta ja haavoilta. 3 leveää tarranauhaa, joissa on kätevät vetokielekkeeet, tekevät suojista erittäin turvalliset, mutta myös helpot pukea ja riisua nopeasti; sopivat siis kärsimättömillekin hevosille!

Nämä kulejtussuojat on valmistettu samasta erittäin kestävästä, vedenpitävästä 1200D ripstop -kankaasta kuin tPonyon sadeloimet, joten voit olla varma laadusta ja kestävyydestä.

Tiesithän että suojien kanssa samalla kuosilla löydät myös fleeceloimet valikoimistamme. Hevosesi pääsee koko matkan matkustamaan tyylikkäästi yhteensopivissa kuoseissa!

OIKEA KOKO

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

Mikä on paras tapa kokeilla tuotteita?

Ennen kuin sovitat tuotetta, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös “furminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile tuotetta aina ennen treeniä, jotta sovitettava tuote ei sotkeudu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi pue tuote hevosellesi ja varmista tuotteen hyvä istuvuus.

Ennakkoon tilattava tuote

Toimitusaika on n. 8vko.

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

Mini, Shet, Pony, Cob, Full