Ponyo kärpäshuppu – Panda Pals – verkko

Ponyo kärpäshuppu – Panda Pals – verkko

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo kärpäshuppu – Panda Pals – verkko

Uusi kärpäshuppu valimoimamme tarjoaa kaiken mahdollisen suojan ja mukavuuden, jota hevosesi tarvitsee, ja samalla saa hymyn huulille hauskoilla ja ainutlaatuisilla Ponyo kuoseillaan.

Tänä vuonna Ponyo on päivittänyt verkko kärpäshupuh entistä paremmin istuvaksi, vielä kestävämmät materiaalit, otsaharjalle reikä, 100 % UV-suojan ja irrotettavan nenäläpän lisäsuojaa varten (koskee verkko huppua. Lycra huppuun ei saa läppää kiinni).

Niille hevoseläimille, jotka eivät pidä verkkonaamareista, esittelemme myös lycra kärpäshupun! Tämä malli tarjoaa tiukan mutta mukavan istuvuuden ja kärpäset pysyvät poissa. Vahva mutta pehmeä verkko silmissä ja otsaharjalle reikä. Yhteensopivia hyönteisloimia voi ostaa erikseen.

Hupun  kuviointiin sopivat hyönteisloimet voi ostaa erikseen. Löydät ne TÄÄLTÄ

Ennakkoon tilattava tuote

Toimitusaika on n. 17vko.

OIKEA KOKO

Etkö ole varma, mikä koko valita kärpäshuppu -valikoimastamme? Katso pään kokotaulukko alta. Kaikki mitat CM. ”Sopii” -sarake ehdottaa keskimäärin minkä kokoiselle hevoselle/ponille tuotteet sopivat, mutta ne voivat vaihdella, joten mittaa varmuuden vuoksi.

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

Mikä on paras tapa kokeilla tuotteitamme?

Ennen kuin sovitat tuotetta, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös ”furminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile tuotetta aina ennen treeniä, jotta sovitettava tuote ei sotkeudu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi pue tuote hevosellesi ja varmista tuotteen hyvä istuvuus.

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

Small Pony, Mini, Pony, Cob, Full