Ponyo hyönteisloimi – Flamingo – vedenpitävä

114,95 

Ponyo hyönteisloimi – Flamingo – vedenpitävä

Kuvaus

Ponyo hyönteisloimi – Flamingo – vedenpitävä

Kaunis flamingokuosi on täydellinen vaihtoehto pitämään hevosesi tai ponisi viileänä ja mukavana kentällä, samalla kun tuot rantamaista, trooppista tunnelmaa ja väriä.

Uusi 2022-hyönteisloimi valikoima tarjoaa kaiken suojan ja mukavuuden, mitä hevosesi voi tarvita, ja samalla saa hymyn huulille hauskoilla ja ainutlaatuisilla kuvioillaan.

Tänä vuonna meiltä löytyy sekä pelkkä verkko hyönteiloimi että myös selästä vedenpitävä loimi meidän erittäin vaihteleviin kesäsäihin.

Tänä vuonna hyönteisloimemme on 100 % UV-suojattu, jotta hevosesi iho pysyy turvassa, samalla kun vältetään harjan, hännän ja turkin kulottuminen.

Vedenpitävien hyönteisöoimien kangas on valmistettu erittäin lujasta, mutta hengittävästä 1200D ripstop -materiaalista, joten loimi ei pidä lämpöä auringonpaisteessa, mutta pitää hevosesi kuivana väistämättömien sateiden aikana.

Loimen kuviointiin sopivat kärpäshuput voi ostaa erikseen.Löydät ne TÄÄLTÄ

Tuotteen ominaisuudet:

  • Reilun kokoinen kiinteä kaulakappale johon saa kärpäshupun kiinni
  • Ponyon ainutlaatuinen tarranauhallinen rintaläppä joka pitää loimen turvallisena
  • 100 % UV-suoja
  • Kaksinkertainen D-rengas rintakiinnitys
  • Kaksi joustavaa irrotettavaa jalkahihnaa
  • Mahaläppä, joka sopii erikokoisiin vatsan ympärysmittoihin
  • Reilusti säädettävät vyöt mahdollistavat useimmat muodot ja koot
  • Reilun kokoinen häntäläppä pitää hyönteiset loitolla
  • Vahva ja kestävä verkko 210T silkkinen sisävuori rinnassa ja niskassa vähentämään hankausta
  • Ponyo Horsewearin suunnittelemat ainutlaatuiset printit
OIKEA KOKO

Osuuko hevosesi kahden koon väliin?

Englantilaiset loimikoot nousevat 3 tuuman välein, joten saatat huomata, että hevosesi ei ole tarkkaan loimen kokoinen, esimerkiksi 6’2 (lähimmät loimikoot ovat 6’0 tai 6’3). Saatat myös huomata, että hevosesi sopii kahteen eri kokoon riippuen siitä, minkä merkkinen loimi teillä on käytössä. Yllä mainituissa tilanteissa suosittelemme, että valitset Ponyo-loimeksi kahdesta kokovaihtoehdosta pienemmän. Loimet ovat kooltaan todellisia, mutta ne ovat runsaamman puoleisia ja ovat hyvin säädettävissä rinnasta. Siksi jos hevosesi on välillä 6’0 ja 6’3, suosittelemme valitsemaan 6’0. Tämä on kuitenkin vain ehdotus, ja valitsemasi koko on täysin sinun päätettävissäsi!

Mikä on paras tapa kokeilla loimea?

Ennen kuin sovitat loimea, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös ”fuminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile loimea aina ennen treeniä, jotta loimi ei kastu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi laita loimi varovasti hevosesi päälle ja kiinnitä ensin rintakiinnitys, jonka jälkeen vyöt ja jalkahihnat. Nämä kaikki saattavat vaatia säätöä. Voit sitten kiinnittää kaulakappaleen nähdäksesi, kuinka se sopii. Katso, sopiiko loimi hevosen seisoessa paikallaan, tämän jälkeen käykää kävelyllä jotta näet kuinka hevosesi liikkuu loimen kanssa, ja anna hevosen laskea päänsä varmistaaksesi, ettei se ole liian tiukka mistään. Haluat tarkistaa liikkumisvapauden ja varmistaa ettei loimi ole liian tiukka tai löysä missään. Tämä kaikki takaa täydellisen istuvuuden!

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

Loimia saatavilla useita eri kokoja, ihan pienistä poneista suuriin hevosiin saakka!

Postitamme varastossamme olevat tuotteet yhdessä arkipäivässä.

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

3'0 /73cm, 3'3 / 79cm, 3'6/83cm, 3'9/85cm, 4'0/89cm, 4'3/92cm, 4'6/95cm, 4,9/100cm, 5'0/110cm, 5'3/120cm, 5'6/125cm, 5'9/135cm, 6'0/145cm, 6'3/150cm, 6'6/155cm, 6'9/160cm, 7'0/165cm, 7'3/170cm