Ponyo fleeceloimi – Dinky Dinos

Ponyo fleeceloimi – Dinky Dinos

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

Ponyo fleeceloimi – Dinky Dinos

Fleeceloimia on saatavana kaikissa ihanissa Ponyo kuoseissa, joko tavallisella pääntiellä tai kätevällä irrotettavalla kaulakappaleella. Fleeceloimi on monikäyttöinen must-have. Sen hikeä siirtävät tehokkaasti joka tekee siitä täydellisen kuivattamaan hevosesi turvallisesti ja asteittain harjoituksen jälkeen, kun taas mukavan tuntuinen ja erottuva ulkonäkö tarkoittaa, että se on myös ihanteellinen showfleece… oletko huomannut, että saatavilla on myös kuljetussuojia samalla kuosilla?! Lavan alue ja kaulakappale (jos olet ostanut myös kaulakappaleen) on vuorattu silkkisellä kankaalla hankautumisen välttämiseksi. Ristikkäiset mahavyöt ja kaksi säädettävää kiinnityssolkea edessä helpottavat pukemista ja riisumista.

Kaulakappale: Loimea saatavana sekä ”Standard” (ei kaulakappaletta) tai ”Full Neck” (irrotettava kaulakappale mukana). Irrotettava kaulakappale mahdollistaa käytön useissa erilaisissa tilanteissa ja olosuhteissa, ja se on kiinnitetty loimeen 3:lla tukevalla metallipidikkeellä käytön helpottamiseksi.

Toimitusaika 2-5 arkipäivää.

OIKEA KOKO

Osuuko hevosesi kahden koon väliin?

Englantilaiset loimikoot nousevat 3 tuuman välein, joten saatat huomata, että hevosesi ei ole tarkkaan loimen kokoinen, esimerkiksi 6’2 (lähimmät loimikoot ovat 6’0 tai 6’3). Saatat myös huomata, että hevosesi sopii kahteen eri kokoon riippuen siitä, minkä merkkinen loimi teillä on käytössä. Yllä mainituissa tilanteissa suosittelemme, että valitset Ponyo-loimeksi kahdesta kokovaihtoehdosta suuremman. Mitoitus: Vastaa kokoa, mutta loimet ovat ennemmin napakoita kuin väljiä sadeloimiin verrattuna, joten jos olet epävarma koon suhteen, valitse suurempi koko. Jos hevosesi on välillä 6’0 ja 6’3, suosittelemme valitsemaan 6’3. Tämä on kuitenkin vain ehdotus, ja valitsemasi koko on täysin sinun päätettävissäsi!

Mikä on paras tapa kokeilla loimea?

Ennen kuin sovitat loimea, puhdista hevosesi perusteellisesti, jotta pääset eroon pölystä ja liasta. Jos hevosellasi on juuri karvanvaihto menossa niin muista myös ”fuminoida” irtokarvaa pois niin paljon kuin mahdollista. Kokeile loimea aina ennen treeniä, jotta loimi ei kastu hiestä. Kun olet saanut hevosesi puhtaaksi laita loimi varovasti hevosesi päälle ja kiinnitä ensin rintakiinnitys, jonka jälkeen vyöt ja jalkahihnat. Nämä kaikki saattavat vaatia säätöä. Voit sitten kiinnittää kaulakappaleen nähdäksesi, kuinka se sopii. Katso, sopiiko loimi hevosen seisoessa paikallaan, tämän jälkeen käykää kävelyllä jotta näet kuinka hevosesi liikkuu loimen kanssa, ja anna hevosen laskea päänsä varmistaaksesi, ettei se ole liian tiukka mistään. Haluat tarkistaa liikkumisvapauden ja varmistaa ettei loimi ole liian tiukka tai löysä missään. Tämä kaikki takaa täydellisen istuvuuden!

Kokotaulukon pääset katsomaan TÄÄLTÄ

Loimia saatavilla useita eri kokoja, ihan pienistä poneista suuriin hevosiin saakka!

PONYO

Ponyon perusti pieni mutta mahtava johtajamme, pikku poni Rome the Mini.

Hänen rakkautensa rohkeisiin kuvioihin, jotka tuovat esille hänen sisäistä sisimpäänsä, inspiroivat hänen alamaisiaan auttamaan häntä luomaan uuden tyylikkäiden loimien sarjan vaativille hevosille.

Vuoden 2020 alussa perustetusta Ponyo Horsewearista on nopeasti tulossa yksi Ison-Britannian rakastetuimmista hevosvarustebrändeistä. Toimitamme hevosille korkealaatuisia tuotteita. Uskomme vahvasti, että elämä on liian lyhyt tavallisille väreille.

Lisätiedot

Koko

6'3/150cm, 6'6/155cm, 6'9/160cm

Malli

Full Neck