Nice Horses Braid Cream – 200ml

22,95 

Nice Horses tuotesarja, kehitetty erityisesti hevosille.

Nice Horses Braid Cream, muotoiluvaahto hevosellesi.

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

Nice Horses Braid Cream – 200ml

Nice Horses Braid Cream, “muotovaahto” hevosille.

Letitätkö hevosesi harjan jotta harjasta kasvaisi pitkä ja tuuhea? Aukeaako letti kuitenkin aina päivän aikana ja joudut letittämään harjaa päivittäin?

Tässä ratkaisu siihen ongelmaan. Nice Horses Braid Cream.

KÄYTTÖOHJE

Levitä pieni määrä Braid Creamea pestyyn kuivaan harjaan ja letitä.

Kun yrität kasvattaa hevosesi harjaa, olisi hyvä pitää harja letitettynä jottei jouhet pääse katkeilemaan päivän puuhissa. Monilla kuitenkin ongelmana on ettei harja tahdo pysyä letillä koko päivää vaan se lähtee purkautumaan heti pesun jälkeen kun harja on kuivunut.  Braid Cream toimii  muotoiluvaahdon tavoin ja hevosesi letti ei enää aukea ja sinun ei tarvitse letittää hevosesi harjaa enää päivittäin.

Tämä tuote toimii myös kisakentillä. Levitä tuotetta pienimäärä hevosesi harjaan ennen kuin rupeat letittämään sitä ja saat letistä siistin koko päivän ajaksi eikä jouhia lähde hapsottamaan kovassakaan vauhdissa.

Nice Horses tuotesarja on kehitetty erityisesti hevosia ajatellen.

NICE HORSES VALMISTAJA

Hevosten ystävänä huomasimme, että juuri hevosille suunniteltuja hoitotuotteita ei ollut juurikaan tarjolla.

Puhdistava shampoo, joka kosteuttaa turkkia, antaa kiiltoa, pitää värin syvänä, tekee hännästä ja harjasta helposti kammattavat ja on erityisen hellä iholle, jopa vastasyntyneille.

Erityisesti tummakarvaisilla hevosilla, kuten friisiläisellä, karvan ja harjan ja hännän värin on pysyttävä tummana ja syvänä. Friisiläisen täytyy olla ja pysyä intensiivisen mustana!! Pitkän tutkimuksen jälkeen saimme ehdottomasti parhaat tulokset!

Nice Horses -ammattihevostuotteet valmistetaan yhdessä hevostilojen, jalostustallien ja huippuratsastajien kanssa. Kaikkien näiden vuosien jälkeen kerromme ylpeänä, että jokaiselle hevosrodulle löytyy meiltä nyt  on sopiva tuote.

Ylpeänä kerromme myös, että olemme kansallisen ja kansainvälisen huippuratsastajan Diederik van Silfhoutin sponsori. Tämä olympiavoittaja on todella tyytyväinen tuotteisiimme.”

Voit todella tuntea ja nähdä näiden mahtavien tuotteiden  ainutlaatuisen hoitavan ja kosteuttavan koostumuksen hevoseni harjassa. Pesun jälkeen voit todella nähdä, että lika ei tartu hevosen harjaan ja häntään kuten ennen.

Olen todella innoissani näistä tuotteista! – Martin Eikelenstam, hevosharrastaja koko sydämestään ja sielustaan

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.