MHC Western Glitter Pad – Choco

129,95 

MHC Western Glitter Pad – Choco

Out Of Stock

Kuvaus

MHC Western Glitter Pad – Choco

Saammeko esitellä tämän innovatiivisen tuotteen, jollaista ei ole koskaan ennen nähty missään muualla!

Tämä muotoiltu padi on erittäin kevyt ja ohut.

Vuori Mesh Technic -kankaallamme antaa kosteuden kulkea helposti läpi.

Säkä/selkäranka täysverkkoa mukavuuden ja hengittävyyden takaamiseksi. Tämä  padi on huomaamaton käyttää, mutta loistaa kirkkaasti kuin timantti, kun aurinko paistaa!

Padi on suunniteltu kisoihin, puskaratsastukseen tai vain ilahduttamaan ihmisiä ratsastuksen aikana. Tämä padi sopii kaikkiin lännensatuloihin.

Hoito-ohjeita tuotteille löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika varastostamme löytyville tuotteille on 1-5 arkipäivää. Mikäli joudumme tilaamaan tuotteet toimittajalta, toimitusaika on 5-20 arkipäivää.

Suosittelemme että käytät alushuopaa tämän padin kanssa

Ominaisuudet:

  • kimaltava tukeva kangas
  • vuori, verkko
  • sään alue, verkko
  • Vain käsipesu
  • Mitat: 83,8cm x 48,3cm

My Horse’s Closet

Olen Amélie, My Horses’ Closetin perustaja ja omistaja. Olen ranskalainen ja asun Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Omistan Insolente Du Rochin, eläkkeellä olevan standardbred-tamman, joka asuu Ranskassa ja nauttii vihreistä laitumista, ja Karan, entisen villihevostamman, amerikkalaisen Mustangin.

Omistan myös osittain Umara Du Maraisin, puoli-arabialaisen tamman, joka on nyt kouluhevosena Ranskassa, lähellä Angersia.

Perustin My Horses Closetin vuonna 2018. Idea alkoi tarpeesta saada omia varusteita hevoselle, oma Horse’s Closet, edullisella budjetilla, mutta mahdollisimman laadukkaasti. Mustang on inspiraationi. Se on pitkä tarina. Voit lukea siitä lisää Horse Illustrated -sivustolta.

Koska minulla oli vahva tausta muotoilun ja muodin alalla Ranskassa, aloin suunnitella omia tuotteitani, koska en ollut tyytyväinen tai löytänyt markkinoilta sitä, mistä todella pidin.

Kun olen suunnitellut jokaisen tuotteen, se käy läpi useita näytteenottoyksiköitä, testauksia ja säätöjä.

My Horses’ Closet on valikoima korkealaatuisia tuotteita, jotka olen luonut ja saanut inspiraationsa eurooppalaisilta ratsastajilta ja FEI-kilpailijoilta.

Luomani tuotteet on tehty kaikille hevosten ystäville koulusta, esteratsastukseen ja lännenratsastukseen. Tuotteeni käyvät läpi yksityiskohtaisen tarkastuksen korkean laadun varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistani, ota rohkeasti yhteyttä! My Horses’ Closet sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Amelie