MHC hivutussuojat – Fucshia

MHC hivutussuojat – Fucshia

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

MHC hivutussuojat – Fucshia

Anatomisesti muotoillut kimaltavat hivutussuoja.

Suojat joiden ulkopinta kimaltavaa ja kestävää teollisuuskangasta, ja jossa sisäpuoli on pehmustettu jänteiden alueelta. Synteettinen pehmeä turkisvuori takaa erinomaisen mukavuuden ja pitää lian ja hiekan ulkona. Se pitää jänteen myös lämpimänä työskentelyn aikana.

Ensiluokkaiset joustavat kiinnitysremmit, joissa on tarrakiinnitys joka tarjoaa mukautetun ja turvallisen istuvuuden. 2 hihnaa koossa S. 3 hihnaa M:lle ja L:lle.

Houkutteleva ja trendikäs muotoilu Sparkly-väreissä. Myydään pareittain sopimaan täydellisesti etu- tai takajaloihin.

Ominaisuudet:

  • Kestävä materiaali
  • VEGAN
  • Iskunvaimennus
  • Jänteiden suojaus
  • Sisällä pehmeä turkki maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi
  • Suojaa jalkoja vammoilta ratsastuksen aikana

Hoito-ohjeita tuotteille löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika varastostamme löytyville tuotteille on 1-5 arkipäivää. Mikäli joudumme tilaamaan tuotteet toimittajalta, toimitusaika on 5-20 arkipäivää.

My Horse’s Closet

Olen Amélie, My Horses’ Closetin perustaja ja omistaja. Olen ranskalainen ja asun Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Omistan Insolente Du Rochin, eläkkeellä olevan standardbred-tamman, joka asuu Ranskassa ja nauttii vihreistä laitumista, ja Karan, entisen villihevostamman, amerikkalaisen Mustangin.

Omistan myös osittain Umara Du Maraisin, puoli-arabialaisen tamman, joka on nyt kouluhevosena Ranskassa, lähellä Angersia.

Perustin My Horses Closetin vuonna 2018. Idea alkoi tarpeesta saada omia varusteita hevoselle, oma Horse’s Closet, edullisella budjetilla, mutta mahdollisimman laadukkaasti. Mustang on inspiraationi. Se on pitkä tarina. Voit lukea siitä lisää Horse Illustrated -sivustolta.

Koska minulla oli vahva tausta muotoilun ja muodin alalla Ranskassa, aloin suunnitella omia tuotteitani, koska en ollut tyytyväinen tai löytänyt markkinoilta sitä, mistä todella pidin.

Kun olen suunnitellut jokaisen tuotteen, se käy läpi useita näytteenottoyksiköitä, testauksia ja säätöjä.

My Horses’ Closet on valikoima korkealaatuisia tuotteita, jotka olen luonut ja saanut inspiraationsa eurooppalaisilta ratsastajilta ja FEI-kilpailijoilta.

Luomani tuotteet on tehty kaikille hevosten ystäville koulusta, esteratsastukseen ja lännenratsastukseen. Tuotteeni käyvät läpi yksityiskohtaisen tarkastuksen korkean laadun varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistani, ota rohkeasti yhteyttä! My Horses’ Closet sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Amelie


Lisätiedot

Koko

L, M, S