MHC estesatulahuopa – Mustard Yellow – FULL

54,95 

MHC estesatulahuopa – Mustard Yellow – FULL

Out Of Stock

Kuvaus

MHC estesatulahuopa – Mustard Yellow – FULL

Tämän Classic Line -satulahuovan sisäpinta on  valmistettu teknisestä Air Mesh -kankaasta, joka lisää hengittävyyttä ratsastuksen aikana.

Helppo puhdistaa, ravistaa tai harjata pois suurimmat roskat ja jäljet, kun se on kuivunut. Air Meshin ansiosta hiki haihtuu huovan pehmusteesta paremmin kuin tavallisesta pehmusteesta.

Huovassa on ensiluokkainen pintaverhoilu korkealaatuisesta kankaasta.

Ominaisuudet:

  • 100 % Premium-puuvillaa
  • Anatomisesti suunniteltu
  • Korotettu lapojen kohdalta
  • Vuori: 100 % teknistä AirMesh kangasta
  • Mitat: 51cm * 67cm

Hoito-ohjeita tuotteille löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika varastostamme löytyville tuotteille on 1-5 arkipäivää. Mikäli joudumme tilaamaan tuotteet toimittajalta, toimitusaika on 5-20 arkipäivää.

My Horse’s Closet

Olen Amélie, My Horses’ Closetin perustaja ja omistaja. Olen ranskalainen ja asun Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Omistan Insolente Du Rochin, eläkkeellä olevan standardbred-tamman, joka asuu Ranskassa ja nauttii vihreistä laitumista, ja Karan, entisen villihevostamman, amerikkalaisen Mustangin.

Omistan myös osittain Umara Du Maraisin, puoli-arabialaisen tamman, joka on nyt kouluhevosena Ranskassa, lähellä Angersia.

Perustin My Horses Closetin vuonna 2018. Idea alkoi tarpeesta saada omia varusteita hevoselle, oma Horse’s Closet, edullisella budjetilla, mutta mahdollisimman laadukkaasti. Mustang on inspiraationi. Se on pitkä tarina. Voit lukea siitä lisää Horse Illustrated -sivustolta.

Koska minulla oli vahva tausta muotoilun ja muodin alalla Ranskassa, aloin suunnitella omia tuotteitani, koska en ollut tyytyväinen tai löytänyt markkinoilta sitä, mistä todella pidin.

Kun olen suunnitellut jokaisen tuotteen, se käy läpi useita näytteenottoyksiköitä, testauksia ja säätöjä.

My Horses’ Closet on valikoima korkealaatuisia tuotteita, jotka olen luonut ja saanut inspiraationsa eurooppalaisilta ratsastajilta ja FEI-kilpailijoilta.

Luomani tuotteet on tehty kaikille hevosten ystäville koulusta, esteratsastukseen ja lännenratsastukseen. Tuotteeni käyvät läpi yksityiskohtaisen tarkastuksen korkean laadun varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistani, ota rohkeasti yhteyttä! My Horses’ Closet sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Amelie

Lisätiedot

Koko

L, M, S