MHC estesatulahuopa – Black Stripe – FULL

66,95 

MHC estesatulahuopa – Black Stripe – FULL

Out Of Stock

Kuvaus

MHC estesatulahuopa – Black Stripe – FULL

Ihana Stripe Collection: huopa, jossa on kiiltävä Glittery Stripe -yksityiskohta!

Tämä puuvillainen huopa erottuu joukosta Sparkle Glitter Stripe -yksityiskohdallaan.

Huovan vuori on Air Mesh -materiaalia hengittävyyden lisäämiseksi. Tämän ansiosta hiki haihtuu paremmin kuin tavalliset huovasta.

Ergonominen, kevyt ja hengittävä. Glitteri pysyy eikä irtoa.

Ominaisuudet:

  • Ulkopinta puuvillaa, jossa Sparkly Sturdy Fabric -raita
  • Vuori: Tekninen Air Mesh
  • Mitat: 48cm * 71cm

Hoito-ohjeita tuotteille löydät TÄÄLTÄ

Toimitusaika varastostamme löytyville tuotteille on 1-5 arkipäivää. Mikäli joudumme tilaamaan tuotteet toimittajalta, toimitusaika on 5-20 arkipäivää.

My Horse’s Closet

Olen Amélie, My Horses’ Closetin perustaja ja omistaja. Olen ranskalainen ja asun Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Omistan Insolente Du Rochin, eläkkeellä olevan standardbred-tamman, joka asuu Ranskassa ja nauttii vihreistä laitumista, ja Karan, entisen villihevostamman, amerikkalaisen Mustangin.

Omistan myös osittain Umara Du Maraisin, puoli-arabialaisen tamman, joka on nyt kouluhevosena Ranskassa, lähellä Angersia.

Perustin My Horses Closetin vuonna 2018. Idea alkoi tarpeesta saada omia varusteita hevoselle, oma Horse’s Closet, edullisella budjetilla, mutta mahdollisimman laadukkaasti. Mustang on inspiraationi. Se on pitkä tarina. Voit lukea siitä lisää Horse Illustrated -sivustolta.

Koska minulla oli vahva tausta muotoilun ja muodin alalla Ranskassa, aloin suunnitella omia tuotteitani, koska en ollut tyytyväinen tai löytänyt markkinoilta sitä, mistä todella pidin.

Kun olen suunnitellut jokaisen tuotteen, se käy läpi useita näytteenottoyksiköitä, testauksia ja säätöjä.

My Horses’ Closet on valikoima korkealaatuisia tuotteita, jotka olen luonut ja saanut inspiraationsa eurooppalaisilta ratsastajilta ja FEI-kilpailijoilta.

Luomani tuotteet on tehty kaikille hevosten ystäville koulusta, esteratsastukseen ja lännenratsastukseen. Tuotteeni käyvät läpi yksityiskohtaisen tarkastuksen korkean laadun varmistamiseksi. Jos sinulla on kysyttävää tuotteistani, ota rohkeasti yhteyttä! My Horses’ Closet sijaitsee Pohjois-Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Amelie

Lisätiedot

Koko

L, M, S