Lindstrands Husom lady ajohousut

239,00 

Naisten vedenpitävät ajohousut hyvällä tuuletuksella.

 

Kuvaus

Lindstrands Husom lady ajohousut. Naisten vedenpitävät ajohousut hyvällä tuuletuksella ja irroitettavilla henkseleillä. Kaksinkertainen materiaali polvissa, lonkissa ja istuinosalla. Vyötäröllä vetoketju takkiin yhdistämistä varten.

Säädettävät Level-1 suojat.

Kokotaulukko TÄÄLTÄ

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lindstrands

Lindstrands historia

Lindstrands on aluperin perustettu 1891 Ruotsissa, Malung:ssa. 50-luvulla yritys on ryhtynyt valmistamaan mp saappaita ja mp kenkiä. Vuosien varrella yritys on kehittänyt toimintaansa ja laajentanut tuotantoaan erilaisiin mp ajovarusteisiin.

Vuonna 2019 suomalainen Duell Bike Center osti Lindstrands -brändin ja toiminnan. Menestyksekkään mp ajovarusteiden myynnin etenemisen johdosta Ruotsiin oli jo aikaisemmin mahdollista avata tilat mp ajovarusteiden varastointia ja tehokasta logistiikkaa varten. Toiminta täällä toimii SDBC Motor Ab-nimellä (Sweden Duell Bike Center).

Tuotteet

Lindstrands on tunnettu mp ajovarusteiden valmistaja Skandinavian olosuhteisiin. Mp ajotakkien ja mp ajohousujen suunnittelussa ja materiaaleissa on huomioitu vaihtelevien olosuhteiden vaatimukset mp ajovarusteille. Tuotekehityksessä on aina ollut vahvasti mukana myös mp ajovarusteiden turvallisuus ja huippuunsa hiottu käyttömukavuus kaikissa olosuhteissa.

Lindstrands valmistaa mp ajovarusteet laadukkaista ja kestävistä materiaaleista, jotka antavat käyttäjille mahdollisimman hyvän ja turvallisen käyttökokemuksen. Mp ajovarusteiden desing:ssä näkyy Skandinaavinen suunnittelu ja käytännöllisyys. Mp ajovarusteiden suunnittelun taustalla on käytännönläheinen lähestyminen pitkien matkojen ajaminen vaihtelevissa säätyypeissä. Mottona onkin ” IF IT WORKS IN SCANDINAVIA”.

Duell

Duell on yksi maailman johtavista jakelijoista moottoriurheilun jälkimarkkinoilla Pohjoismaissa. Toiminta kasvaa kovaa vauhtia myös muualla Euroopassa. Duellin valikoimasta löytyy mp ajovarusteita, mp ajosaappaita ja -kenkiä sekä varaosia kuin myös renkaita. Mp ajovarusteita valikoimasta löytyy onroad ja offroad puolille.  Mp ajovarusteiden ja mp tarvikkeiden lisäksi heiltä löytyy valikoimasta ATV, moottorikelkka, veneily ja vaatteita usealta eri tuotemerkiltä.

Duell:n tavoitteena on toimia maailman tunnetuimpien ja laadukkaiden moottoriurheilubrändien jakelija kilpailuukykyisillä hinnoilla ja täsmällisillä toimituksilla. Kokonaisuudessaan valikoimasta löytyykin yli 290 brändä ja noin 150 000 tuotenimikettä.

Nyt tämä valikoima on myös sinun ulottuvillasi Garage 151 Oy:n kautta. Jos tarvitset jotain, mitä kaupassamme ei ole niin voit tutustua Duell:n valikoimaan linkkien kautta. Ilmoita meille mitä tarvitset niin annamme sinulle kilpailukykyisen hinnan ko. tuotteesta.

 

Lisätiedot

Koko

36, 38, 40, 42, 44, 46, 48

Väri

Black