HB varsan glitter nahkariimu

27,95 

HB varsan glitter nahkariimu

Kuvaus

HB varsan glitter nahkariimu

HB:n ihana pikkuinen nahkariimu varsoille jossa turvan päällä koristeena pieniä kimaltavia kiviä. Tämä on sinulle joka haluat tarjota kimaltavaa hevosellesi jo pienestä saakka! Ja näitä ei tule ihan joka nurkalla vastaan joten erotutte varmasti joukosta.

Meidän mielestä aina on oikea ikä kimaltaa!

Kuljettaessa suositellaan käyttämään nahkaista riimua hevosella, myös pienillä hevosilla. Joten tästä pienille tyylikäs ensi riimu matkustamiseen ja muuhunkin elämään.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Mini foal on tarkoitettu poni varsoille ja foal on hevosen varsalle soveltuva.

Tässä mallina friisin ja knabstrupin risteytysvarsa jolla ikää 2 vko ja riimu oli tässä vaiheessa vielä vähän iso hänelle. Riimun kokona foal.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Väri

Black, White

Koko

Foal, Mini Foal