HB Unicorn Paradise avainnauha

9,95 89,95 

HB Unicorn Paradise avainnauha

Kuvaus

HB Unicorn Paradise avainnauha

Suloinen yksisarvis avainnauha jokaiselle pienelle heppatytölle.

Nauhan mukana tulee myös muovinen yksisarvinen jota voi tarvittaessa käyttää vaikka avaimenperänä tai ihan vaan koristeen nauhassa.

Turvalukot nauhassa takaavat sen ettei nauhasta voi jäädä vaarallisesti kiinni mihinkään vaan lukot aukeavat kun niihin kohdistuu kovaa vetoa.

Lapsen synttärikutsut tulossa?

Nauhat myydään sekä yksittäin että 10kpl:n paketeissa. 10:n kappaleen paketista saa paljousalennuksen.

Tästä hyvä kiitos lahja vieraille juhlakassiin kotiin vietäväksi!

Myös muita ihania ideoita lapsien lahjaksi löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

10kpl, 1kpl, 6kpl