HB Showtime talliloimi – Old Pink

129,95 

HB Showtime talliloimi – Old Pink

Kuvaus

HB Showtime talliloimi – Old Pink

Ylellinen suloisen pinkki talli/showloimi sinulle joka kaipaat hevosellesi vähän parempaa ylle.

Ihana pehmeä teddy kaulus, ristikkäiset mahavyöt ja kahdella soljella kiinnitys edestä joten loimi istuu hevosellesi hyvin ja pysyy päällä myös yön yli.

HB Showtime talliloimi – Old Pink on täydellinen loimi kisamatkoille sekä viileisiin tallissa vietettyihin öihin.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

105, 115, 125, 130, 135, 145, 155, 165