Sale!

HB Showtime – Special For You kankisuitset

131,95 

HB Showtime – Special For You kankisuitset

Kuvaus

HB Showtime – Special For You kankisuitset, nämä kauniit anatomisesti muotoillut suitset takaavat hevosellesi entistä paremman käyttömukavuuden.

Ihana leveä turparemmi joka on hyvin pehmustettu, jakaa paineen tasaisesti turvan ympäri eikä ratsasjan tarvitse olla huolissaan liiasta paineesta herkän turvan ympärillä. Turparemmi on myös korkeakiiltoinen ja pehmusteessa on ihana glitter koristelu joten suitset soveltuvat hienompiinkin kisoihin kisavarusteeksi ja harrastaessa varmasti saatte ihastelua osaksenne. Suitsia saatavilla kahta eri väriä. Joko täysin mustana jolloin turparemmi on mustalla pehmusteella tai sitten sini-mustana jolloin pehmuste on kauniin syvän sininen.

Otsapanta on koristeltu suurilla Swarovskin kivillä.

Mukaan tulee kahdet nahkaohjat. Koot COB ja FULL

Löydät lisää kauniita suitsiamme TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Saatavilla joko sini-mustana tai mustana. Mustissa suitsissa koristekivet mustia ja sini-mustissa suitsissa kivet ovat sinisiä, mustia ja valkoisia.

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full

Väri

Black, Black-Blue, Black-grey