HB Showtime – Saffier suitset

HB:n Showtime – Saffier anatomisesti muotoillut suitset.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB Showtime – Saffier suitset

Ylelliset, anatomisesti muotoillut tyylikkäät suitsetOtsapanta on koristeltu pienillä Swarovskin koristekivillä ja suitsien nahka on erittäin pehmeää. Leveä, anatomisesti muotoiltu turparemmi, valkoisella pehmusteella, takaa hevosellesi käyttömukavuuden kun turparemmin paine jakautuu erittäin tasaisesti eikä varmasti paina herkkää turpaa liikaa.

Mukaan tulee ohjat.

Nämä ja muut tyylikkäät suitset löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

 

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full