HB Showtime – Rose Gold suitset

HB:n Show Time – Rose Gold anatomisesti muotoillut suitset.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB Showtime – Rose Gold suitset

Ylelliset, anatomisesti muotoillut Showtime-suitset.

Mukavuuden lisäksi tyylikäs ulkonäkö ja laadukas materiaali tekevät suitsista helpon valinnan kun etsit hevosellesi uusia suitsia.

Otsapanta on koristeltu  Swarovskin ruusukullan värisillä koristekivillä jotka on kiinnitetty samettiin ja korkea kiiltoinen turparemmi tietenkin jotta suitset saavat erityisen ilmeen ja kelpaavat vaikka kisaradoille käyttöön., Myös soljet on ruusukullan väriset.

Mukaan tulee kangasohjat.

Valikoimistamme löytyy useamma tyylikkäät suitset, löydät ne TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

 

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full