HB Showtime – Rose Gold nahkariimu

64,95 

HB Showtime Rose Gold nahkariimu.

Kuvaus

HB Showtime – Rose Gold nahkariimu

Ylellinen nahkariimu. Ihanan pehmeää nahkaa joten helppo käyttää vaikka päivittäin mutta kuitenkin niin tyylikäs että kelpaa mukaan kisapaikoille ja muuten yleisön eteen.

Riimu on koristeltu ruusukultaisilla tekojalokivillä ja soljet ja lukot ovat myös ruusukultaa. Tästä upea nahkariimu laadukkaampaan harrastamiseen ja matkustaessahan on suositeltavaa käyttää nahkariimua ennemmin kuin nylon riimua sillä se on helpompi katkaista hätätilanteessa.

Valikoimistamme löytyy muitakin upeita tuotteita, löydät ne TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Väri

Musta, Ruskea

Koko

Cob, Full