HB Showtime otsapanta – White Swarovski & Opal

39,95 

HB Showtime otsapanta – White Swarovski & Opal

Kuvaus

HB Showtime otsapanta – White Swarovski & Opal

Panta joka täydentää kimaltavaa tyyliäsi!

Otsapanta koostuu yhdestä rivistä kauniita valkoisia opaali kiviä sekä kirkkaita swarovski kristalleja. Opaali tuo pantaan kauniin valkoisen värin ja kristallit taas saavat pannan kimaltamaan todella kauniisti.

Erotut varmasti joukosta tällä kauniilla otsapannalla.

Showtime taattua laatua joten otsapanta kelpaa vaativampaakin käyttöön.

Kun kaipaat varusteisiin jotain uutta ja näyttävää muttet viitsisi lähteä ostamaan kokonaan uusia suitsia niin tässä oiva tapa päivittää vanhoja suitsia.

COB koko = 38cm

FULL koko = 42cm

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full

Väri

Black, Brown