HB Showtime Mahonie Glitter – pintelipatja

34,95 

HB Showtime Mahonie Glitter – pintelipatja

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Showtime Mahonie Glitter – pintelipatja

Pintelipatjat jotka sopivat Showtimen Mahonie Glitter satulahuopien ja pinteleiden kanssa samaan settiin.

Toki näitä kelpaa käyttää muutenkin kuin setissä.

Paksut patjat jotka suojaavat jalkoja painevaurioilta ja hierymiltä.

Yläreunoissa ihanaa glitter kangasta joka jää kauniisti esiin pintelin alta ja luo ihanan ilmeen.

Paketissa 2 patjaa. Samaan settiin sopivat pintelit löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Pony, Full