HB Showtime Lake View koulusatulahuopa – Tobacco

HB Showtime Lake View koulusatulahuopa – Tobacco

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB Showtime Lake View koulusatulahuopa – Tobacco

Ylellinen ja kaunis Lake View anatominen koulusatulahuopa, jossa huovan etuosa erityisen paksusti pehmustettu istuvuuden parantamiseksi.

HB Showtime Lake View koulusatulahuopa – Tobacco ulkopinta on todella kauniista Lake View kuvioidusta kankaasta tehty joten erotut hevosesi kanssa varmasti eduksesi niin harrastaessa kuin kisakentilläkin.

Täydellinen huopa estämään paineen tuntua ja suojaamaan hevosesi herkkää selkää.

Sisäpuolelta satulahuopa on vuorattu cool-max vuorella joten huopaa on mukava käyttää pidemmälläkin treenillä kun vuori imee kosteutta ja tuntuu viileältä.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Pony, Full