Sale!

HB Showtime – Gold Rush Glitter hivutussuojat

27,95 39,95 

HB Showtime glitter hivutussuojat. Myydään pareittain.

Kuvaus

HB Showtime – Gold Rush Glitter hivutussuojat

Ylelliset korkeakiilto hivutussuojat HB Show-time -sarjasta.

Pehmeä teddyvuori ja joustava kiinnitys takaa suojoen hyvän istuvuuden.

Kaunis koristelu Gold Rush glitterillä varmistaa puolestaan sen että erotutte hevosesi kanssa niin kotitallilla kuin kisakentilläkin eduksenne.

Suojat myydään pareittain. Suojiin sopivat bootsit myös meiltä. Bootsit löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Väri

Black, Burgundy, Navy, Shampagne, Silver

Koko

L, M, S, XL