HB Showtime – Fancy Lak suitset

HB Showtime – Fancy Lak suitset. Ohjat tulee mukaan.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB Showtime – Fancy Lak suitset

HB Showtime – Fancy Lak suitset, nämä kauniit anatomisesti muotoillut suitset takaavat hevosellesi entistä paremman käyttömukavuuden. Ihana leveä turparemmi joka on hyvin pehmustettu, jakaa paineen tasaisesti turvan ympäri eikä ratsasjan tarvitse olla huolissaan liiasta paineesta herkän turvan ympärillä. Turparemmi on myös korkeakiiltoinen joten suitset soveltuvat hienompiinkin kisoihin kisavarusteeksi ja harrastaessa varmisti saatte ihastelua osaksenne.

Otsapanta on koristeltu Trydac Swarovskin kivillä.

Mukaan tulee kangasohjat. Suitset saatavilla sekä musta-valkoisella turparemmillä (valkoinen pehmuste), sekä koko mustalla turparemmillä. Koot COB ja FULL

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Cob, Full

Väri

Black, Black-White