HB Showtime – Dream For Ever kankisuitset

HB Show Time – Dream For Ever kankisuitset, saatavilla sekä tumman ruskeana että mustana.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB Showtime – Dream For Ever kankisuitset

Ylelliset Showtime-suitset pehmeällä ja leveällä turparemmillä.

Otsapanta on koristeltu vaaleilla teko jalokivillä joka antaa suitsille tyylikkään ilmeen.

Nämä pehmeästä nahasta valmistetut suitset kelpaavat niin kotona harjoitteluun kuin kisakentillekin.

Suitsien mukaan tulee kahdet ohjat.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

 

Lisätiedot

Koko

Cob, Full

Väri

Black, Brown