HB Showtime – Crown Dressage hivutussuojat – Olive

43,95 

HB Showtime – Crown Dressage hivutussuojat – Olive. Myydään pareittain.

Kuvaus

HB Showtime – Crown Dressage hivutussuojat – Olive

Ylelliset korkeakiilto hivutussuojat HB Showtime -sarjasta.

Pehmeä teddyvuori ja joustava kiinnitys takaa suojien hyvän istuvuuden.

Suojat myydään pareittain. Suojiin sopivat bootsit myös meiltä. Bootsit löydät TÄÄLTÄ

Tuotteiden toimitusajat 2-15 arkipäivää riippuen varastotilanteesta. Mikäli sinulla on kiire saada tuote niin varmistathan meiltä toimitusajan.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

S; 25cm korkea – 18cm leveä, M; 27cm korkea – 19cm leveä, L; 29cm korkea – 20cm leveä

Mitoitus on reilu eli FULL kokoa käyttävälle hevoselle suosittelemme M kokoa etusiin ja L kokoa takasiin. Tämä kuitenkin vain suositus ja perustuu omiin kokemuksiin. Eli ennen kuin tilaat tuotteen ota mitat hevoseltasi niin tiedät minkä kokoiset suojat on parhaat.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Väri

Black, Burgundy, Navy, Shampagne, Silver

Koko

L, M, S, XL