HB Pikku Heppa

9,95 53,95 

HB Pikku Heppa

Kuvaus

HB Pikku Heppa

Suloinen pieni pehmo heppa jolla on pieni satula selässään sekä länkkäri huivi kaulassa.

Lapsen synttärikutsut tulossa?

Hepat myydään sekä yksittäin että 6kpl:n paketeissa. 6 kappaleen paketista saa paljousalennuksen.

Kun juhlavieraat saavat tällaisen kotiin vietäväksi niin juhlat muistetaan varmasti ja teet ison vaikutuksen pieniin juhlijoihin. Ehkä kannattaa katsoa että myös juhlien sankari saa omansa ettei tule harmitusta.

Tämä palomino poni on hyvä lahja kaikille pienille hevosihmisille.

Myös muita ihania ideoita lapsien lahjaksi löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl