HB Luxe Shine jännesuojat takasiin – Lime

22,95 

HB Luxe Shine jännesuojat takasiin – Lime

Kuvaus

HB Luxe Shine jännesuojat takasiin – Lime

Hauskat jännesuojat etusiin, joissa joustava kiinnitys joka takaa suojien istuvuuden. Pirteä limen väri taas varmistaa että erotut muista varmasti ja keräät kaikkien ihastelut ja huomion osaksesi.

Meidän mielestä elämä on aivan liian lyhyt tylsille väreille joten tästä täydelliset suojat jotka tukee sitä ajatusmaailmaa!

Neopreen sisusta tuo helppoutta suojien hoitoon ja puhtaanapitoon.

Suojat myydään pareittain. Löydät samaan sarjaan kuuluvat etujalkojen suojat myös meiltä. Suojat löytyvät

Suojat myydään pareittain. Löydät samaan sarjaan kuuluvat etujalkojen suojat myös meiltä. Suojat löytyvät TÄÄLTÄ

Toimitusaika 1-5 arkipäivää.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

Pony, Full