HB Luxe pehmeä heppa penaali

19,95 

HB Luxe pehmeä heppa penaali

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Luxe pehmeä heppa penaali

Tämä ihana pehmeä heppa penaali on jokaisen pienen hevosihmisen “must have” -tuote koulureppuun ja askarteluun.

Penaalissa on sisällä vetoketjullinen pieni tasku johon saa kätevästi kaikki tärkeät pienet jutut jemmaan ja muutenkin lokeroita jotka helpottavat järjestyksen ylläpidossa.

Hevosen kuvilla koristeltu penaali on ihana ja ilahduttaa varmasti omistajaansa. Eikä jokaisella kaverilla ole samanlaista penaalia varmasti joten erottuu omat tavarat helpolla jos sattuisi menemään kaverin tavaroiden kanssa sekaisin.

Myös muita ihania ideoita lapsille löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl