HB Lux valjakkovaljaat – koko FULL

695,00 

HB Lux valjakkovaljaat – koko FULL

Out Of Stock

Kuvaus

HB Lux valjakkovaljaat – koko FULL

HB laadukkaasta nahasta valmistettu valjasetti kovempaankin käyttöön.

Settiin kuuluu ajosuitset silmälapuilla, nahkaiset ajo-ohjat (mustat), silat, rintaremmi, vetoliinat sekä mäkivyöt. Ajosuitsien otsapannassa on perinteinen metalliketju koristus ja sekä silmälapuissa kauniit koristelut.

Soljet ruostumattomasta teräksestä. Tästä täydellinen setti jossa saat kaikki osat valmiina kertaheitolla, vain vaunut puuttuu.

Mikäli lappusuitsilla ajo vaatii hieman harjoittelua alkuun niin kaikki meiltä myös perinteisiä suitsia saatavilla jotka löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.