HB kimaltava glitter kouluhuopa – Choco

HB kimaltava glitter kouluhuopa – Choco

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Kuvaus

HB kimaltava glitter kouluhuopa – Choco

Ylellinen kouluhuopa kimaltelevasta kankaasta joten erotutte ratsukkona varmasti eduksenne sekä kotitallilla että kisakentillä!

Huopa on  varustettu Cool max-vuorella joka säätelee lämpöä ja varmistaa hyvän kosteuden imeytymisen. Pitää myös hevosen olon mukavana kun selkä ei pääse lämpenemään liikaa kovemmassakaan treenissä.

Tätä satulahuopaa löytyy useita eri värivaihtoehtoja ja löydät ne kaikki TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

Pony, Cob, Full