HB Joulu – yleissatulahuopa – PONY

58,95 

HB Joulu – yleissatulahuopa – PONY

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Joulu – yleissatulahuopa – PONY

Joulu tuotteet on viimein täällä!

Ihana jouluinen koulusatulahuopa kaikille innokkaille joulun odottajille!

HB Joulu – yleissatulahuopa on kaunis punainen huopa kimalle koristein. Valkoinen koristeosa on kimaltavaa kangasta ja siitä löytyy joulupukin kuva reunasta. 

Täydellinen huopa joulu vaelluksille ja muutenkin joulun ajalle ilahduttamaan ihmisiä. 

Sisäpuolelta satulahuopa on vuorattu cool-max vuorella joten huopaa on mukava käyttää pidemmälläkin treenillä kun vuori imee kosteutta ja tuntuu viileältä.

Joulusetin muut osat löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

Pony, Full