HB I Love Horses jumppareppu – Fuchsia

15,95 

HB I Love Horses jumppareppu – Fuchsia

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB I Love Horses jumppareppu – Fuchsia

Jumppareppu jokaiselle pienelle hevosia rakastavalle liikkujalle.

Tämä reppu on ehdoton valinta kaikille niille pienille jotka tykkäävät hevosista todella paljon ja haluavat sen kertoa kaikille. Kätevä pussukka johon voi pakata vaikka retkieväät tai uimakamat tai tietenkin tallille kaikki tärkeät tavarat mukaan.

Pakkautuu pieneen tilaan joten kätevä myös pidemmille matkoille mukaan esim. rantakassiksi tai lentokoneeseen käsimatkatavaroille.

Ihana heppaprintti varmistaa repun suosion heppafanien keskuudessa.

Myös muita ihania ideoita lapsille löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl