HB Horses hyppynaru

7,95 39,95 

HB Horses hyppynaru

Kuvaus

HB Horses hyppynaru

AIvan mielettömän ihanan värinen hyppynaru jokaiselle pienelle heppa fanille ja heppa harrastajalle!

Hyppynaru on jokaisen perustarvike niin kotiin, kouluun kuin päiväkotiinkin.

Hyvä hyppynaru on yksi monipuolisimmista leikkivälineistä: hyppiminen tarjoaa hauskaa treeniä, siinä voi toteuttaa sarjoja, tanssiaskelia tai ihan kovaa kuntoharjoittelua. Hyppiä voi ryhmissä useilla hyppynaruilla, leikissä naru voi olla pyykkinaru, lelukoiran talutushihna… Hyppynarun käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat!

Lapsen synttärikutsut tulossa?

Hyppynarut myydään sekä yksittäin että 6kpl:n paketeissa. 6 kappaleen paketista saa paljousalennuksen.

Tästä hyvä kiitos lahja vieraille juhlakassiin kotiin vietäväksi!

Myös muita ihania ideoita lapsien lahjaksi löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl