HB Horse Friends – kirjoitussetti

9,95 

HB Horse Friends – kirjoitussetti

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Horse Friends – kirjoitussetti

Ihana kirjoitussetti kaikille pienille heppafaneille jotka on kovia kirjoittamaan ja askartelemaan.

Settiin kuuluu:

  • 3 värillistä mustekynää
  • Heppaklemmareita
  • Heppa tarroja
  • Glitteri tarroja
  • Heppavihko

Kätevä setti esim. hevosenhoito päiväkirjaksi jonne voi sen oman ihanan hoitohevosen kuulumisia kirjoitella tai ihan vaan päiväkirja käyttöön tai muistiinpanoja varten.

Tarroilla saa koristeltua ihanasti päivä kirjauksia ja klemmareilla saa kiinnitettyä lisä muistiinpanoja vihkoon, ja eri värisillä kynillä saa hauskan ilmeen vihkoon kun kirjoittaa vaikka joka päivän eri värillä.

Myös muita ihania ideoita lapsille löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl