HB Horse Friends – käsipyyhe

19,95 

HB Horse Friends – käsipyyhe

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Horse Friends – käsipyyhe

Söpö vaaleanpunainen käsipyyhe hevosien kuvalla tietenkin. Ehdoton tuote kaikille pienille hevosenomistajille tai hevosenhoitajille… tai muuten vaan heppoja rakastaville.

Tämä tiiviisti pakattu käsipyyhe on kätevä ottaa vaikka hoitohevosen hoitolaukkuun mukaan esim. kisapaikoille tai treeneihin.

Meneehän tämä kotikäytössäkin tai vaikka matkalle tai retkelle mukaan.

Pyyhkeen koko 75 * 110cm joten ei ihan pikkiriikkinen ja saat kuivattua tai kiillotettua hieman isommankin alueen.

Myös muita ihania ideoita lapsille löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl