HB Heppa sateenvarjo

22,95 

HB Heppa sateenvarjo

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Heppa sateenvarjo

Tämä sateenvarjo on jokaisen pienen  hevosfanin ja pikku ratsastajien “must have” -tuote sadepäiviin.

Pieneen kokoon taitettava varjo mahtuu kätevästi pienempäänkin reppuun josta se on helppo kaivaa tarpeen tullen.

Hevosen kuvilla ja kauniilla väreillä koristeltu varjo ei varmasti sekoitu kaikkiin niihin mustiin tylsiin sateenvarjoihin mitä kaikilla on.

Varjo on myös kevyt kantaa joten on helppo myös pienen ihmisen käyttää.

Myös muita ihania ideoita lapsien lahjaksi löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl