HB Heppa olkalaukku – Navy

27,95 

HB Heppa olkalaukku – Navy

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Heppa olkalaukku – Navy

Tämä suloinen laukku on jokaisen pienen  hevosfanin ja pikku ratsastajan “must have” -tuote vapaa-ajalle.

Kätevän kokoiseen olkalaukkuun menee puhelin ja lompakko niin ei tavarat pääse hukkumaan kovemmassakaan vauhdissa.

Hevosen kuvilla koristeltu laukku on nätti ja ilahduttaa varmasti omistajaansa.

Vaaleansinisen olkahihnan pituus on hyvin säädettävissä käyttäjänsä mukaan joten ei jää ihan heti pieneksi käyttäjänsä kasvaessa.

Laukusta löytyy myös nimilappu johon voi merkata omistaja tiedot mikäli pääsisi vahinko sattumaan ja laukku katoaisi matkassa.

Myös muita ihania ideoita lapsien lahjaksi löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl