HB Heppa herätyskello

19,95 

HB Heppa herätyskello

Toimitusaika 2-21 arkipäivää

Kuvaus

HB Heppa herätyskello

Tämä söpö pinkki herätyskello on jokaisen pienen hevosia rakastavan ihmisen “must have” -tuote huoneeseen.

Mikä sen mukavampi tapa herätä kuin ensimmäisenä nähdä tämä söpö heppa kello vierellä ja virittäytyä taas uuteen hevostäyteiseen päivään. Jokainen hevosia fanittava aikuinen muistaa kuinka tärkeää lapsena oli että hevosia oli jokapaikassa. Seinillä, laukuissa, leluissa ja tietenkin sisustus kokonaisuudessaan piti olla erittäin hevostäyteistä. Tämä kello sopii siihen ajatusmaailmaan paremmin kuin hyvin.

Patterit täytyy ostaa erikseen.

Myös muita ihania ideoita lapsille löydät TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita joissa hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitteriä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Lapsille suunnatut tuotteet sopivat meidän valikoimiin kuin nenä päähän, yksisarvisia, pinkkiä ja glitteriä, mitä muuta voisi toivoa!

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Lisätiedot

Koko

1kpl, 6kpl