HB Harry & Hector Unicorn sadeloimi 0g

69,95 

HB Harry & Hector Unicorn sadeloimi 0g

Kuvaus

HB Harry & Hector Unicorn sadeloimi 0g

Ihana yksisarvisilla ja sateenkaarilla varustettu sadeloimi 0G:n täytteellä.

Kun haluat ilahduttaa myös tallikavereitasi niin valitse tämä loimi. Saat varmasti hymyn huulille kaikkien keskuudessa ja loimesi varmasti erottuu tallin muista tavallisista loimista.. edukseen.

Loimessa on säädettävä tupla kiinnitys edessä, ristikkäiset mahavyöt, säädettävät jalkalenkin sekä häntäläppä suojaamassa hevosesi häntää kavereiden hampailta.

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa. Loimet vastaavat ilmoitettua kokoa.

Jos epäröit jonkin tuotteen sopivuutta niin laita meille sähköpostia info@garage151.fi ja kysy tuotteiden tarkempia mittoja.

Toimitusaika on varastotilanteesta riippuen yleensä parista arkipäivästä kolmeen viikkoon.

Lisätiedot

Koko

65, 75, 90, 100, 105, 115, 125, 95, 85