HB Friesland ötökkäloimi

64,95 

HB Friesland ötökkäloimi

Kuvaus

HB Friesland ötökkäloimi

Ihanalla Frieslandin vaakunalla varustettu ötökkäloimi sinulle joka haluat jotakin muuta kuin tavallisia värejä tai tavallisia kuoseja. Tämä kuosi ilahduttaa varmasti hevostasi sekä tallikavereita. Eikä loimesi huku kaikkien muiden samanlaisten loimien joukkoon kun kaikilta ei tätä kuosia löydy.

Tiheää verkkoa joten ötökät eivät pääse kesällä häiritsemään hevoskaveriasi laitumella.

Kiinnitetään edestä kahdella soljella ja tämän lisäksi loimesta löytyy ristikkäiset mahavyöt sekä jalkalenkit.

Lisää ötökkäloimiamme pääset katsomaan TÄÄLTÄ

HB Ruitersport

Yli 15 vuoden ajan HB Ruitersport on toiminut hevos- ja lemmikkieläinkauppojen tavarantoimittajana Hollannissa sekä Saksassa ja nyt myös Suomessa.

Henry Bammens Ruitersportin tuotteet ovat korkealaatuisia hevos- ja lemmikkituotteita ja hinta-laatusuhde on kohdillaan.

Valikoima HB:lla on todella laaja ja heiltä löytyy niin glitterä kuin muuten kimaltavia ja kauniita tuotteita jotka istuvat meidän valikoimiin todella hyvin. Myös extra leveät turparemmit sekä korkeakiiltoiset turparemmit ja glitter otsapannat kuuluvat HB:n tuotevalikoimiin.

Mikäli meillä ei jotakin väriä tai tuotetta löydy kotisivuiltamme niin kysy ihmeessä perään sillä kaikkea emme ole HB:n laajasta valikoimasta lisänneet kotisivuillemme mutta voimme tarvittaessa lisätä.

Löydät HB:n kaikki tuotteet TÄÄLTÄ

TUOTTEIDEN KOOT

Koot vastaavat aika hyvin normaali kokoja mutta esim hivutussuojien osalta etusiin kannattaa valita yhtä kokoa pienempi malli kuin takasiin ja suitsien osalta FULL koko saattaa olla liian napakka mikäli normaalisti olet tottunut käyttämään hevosellasi isoa FULL kokoa.

Lisätiedot

Koko

135, 145, 155, 165